Hva våre kunder sier om oss

Her kan du lese om hva våre kunder sier om oss.

Fagsykepleier, Jevnaker

Karianne Andersen

Karianne har mange historier om hvordan beboerne har opplevd det å bruke VR-briller:

"..som den mannen som var svært glad i sjøliv. Da han fikk se filmen fra akvariet begynte han å fortelle hva fiskene het:» Der kommer en havabbor. Dette var fantastisk. Du store Himalaya. Noe så flott!"

"Eller som den eldre damen som vokste opp på gård, som begynte å klappe i hendene og lo da hun fikk se filmen om ku og kalveslepp.» du store min. Tenk at jeg skulle få oppleve dette igjen»- var hennes overraskende og glad kommentar"

Aktivitør, Løvås sykehjem Bergen

Birte Eliassen

Birte forteller om en dame som syntes det var så kjekt med VR -brillene at hun ikke ville gå og spise middag. Hun ville heller sitte og se i VR-brillene.

"Middag får jeg hver dag jeg vil heller sitte her og kose meg med dyrene"

Historiene er mange om hvordan de eldre opplever det å bruke VR-briller- til felles for alle er at de er ubetinget positive. Birte forteller om en dame som hele tiden vil hjem, og som blir roligere når hun får sett noen filmer i VR-brillene. Vi bruker de når noen er urolige eller lei seg. Det har ofte en god effekt på humøret til beboerne.

Teamleder, Siljuslåtten Bergen

Sofie Pedersen

Det er fantastisk å kunne ta beboerne med på opplevelser og reiser som det ellers ikke hadde vært mulig å gjøre. Jeg satte på en vårfilm til en beboer, uvisst fra hvor. ..men det var vår og det var eng og da var hun tilbake i Hardanger der hun vokste opp og fortalte om vårdagene som barn. Så da fikk hun reist hjem en tur sier Sofie med et smil.

Aktivitetsleder, Siljuslåtten Bergen

Vibeke Henriksen

"Det har vært en spesiell stemning i rommet når vi har hatt på VR-brillene. De har gått tilbake i en annen tid og de er begeistret og de prater om det og har hatt gode opplevelser. Det har blitt en magisk stemning i rommet. Du ser det gode smilet, de blir glade og prater om det. Da ser vi at de har hatt gode opplevelser"

"VR-brillene og appen har blitt enkelt å bruke, og det må det være vi har allerede knapphet på tid."