Minnehjelp360 gir livsglede

Visuell dokumentasjon AS har en visjon om at personer med demens og eldre skal få et skreddersydd medietilbud hvor opplevelsen er tilpasset funksjonsevne. Dette gir økt livskvalitet når man ikke har mulighet for opplevelser utendørs.

Visuell dokumentasjon

Vår historie

Ei engang aktiv dame i 60 årene sitter inne på sykehjemmet og ser ut vinduet. Selv om hennes mann besøkte henne daglig krevde aktivisering langt mer enn familien kunne følge opp. Hva om mor den gang kunne tatt seg en tur ut i naturen ved hjelp av filmer i VR-briller? Det var slik Per Kristian Orset fikk ideen til Minnehjelp360.

Les mer om vår historie
FORSKNING

Økende interesse for forskning på VR-briller innen demens-omsorgen

Både i Sverige og Danmark utprøves nå effekten av VR-briller på personer som bor på sykehjem. Våre opplevelser med Minnehjelp360 her stemmer godt overens med hva man ser i Sverige og i Danmark: Man opplever magiske øyeblikk når personer med demens får det riktige innholdet i brillene.

Les mer om forskning

Innovasjon

Vi utvikler software og filmer for å gjøre funksjonaliteten enklere for brukerne. Vårt mål er at virtuelle opplevelser skal bli mest mulig tilgjengelig for alle som har behov. Derfor er vi så opptatt av at løsningen er enkel å bruke.

La oss komme i gang

Se våre produkter, kontakt oss om du har noen spørsmål eller ønsker å bestille.

Se våre produkterKontakt oss